९ |
तरकारी More(+) Less(-)
१०.१ |
बरेला |
१०.२ |
करेला |
१०.३ |
लौका |
१०.४ |
रायाको साग |
१०.५ |
भन्टा लामो |
१०.६ |
भन्टा गोलो |
१०.७ |
बकुल्ला सिमी |
१०.८ |
ब्रोकाउली |
१०.९ |
बन्दाकोपी |
१०.१० |
भिँडे खुर्सानी |
१०.११ |
गाजर |
१०.१२ |
गाजर(इन्डियन) |
१०.१३ |
गाजर(नेपाली) |
१०.१४ |
फुलकोपी |
१०.१५ |
इस्कुस |
१०.१६ |
धनियाको साग |
१०.१७ |
तने बोडी |
१०.१८ |
चम्सुरको साग |
१०.१९ |
मेथीको साग |
१०.२० |
फ्रेन्च सिमी |
१०.२१ |
लसुन हरियो |
१०.२२ |
मटर कोसा |
१०.२३ |
कटहर |
१०.२४ |
च्याउ |
१०.२५ |
तोरीको साग |
१०.२६ |
भिन्डी |
१०.२७ |
प्याज |
१०.२८ |
प्याज हरियो |
१०.२९ |
परबल |
१०.३० |
आलु-रातो |
१०.३१ |
आलु-सेतो |
१०.३२ |
फर्सी |
१०.३३ |
मूला–रातो |
१०.३४ |
मूला-सेतो |
१०.३५ |
घिरौंला |
१०.३६ |
चिचिन्डो |
१०.३७ |
सानो मटर |
१०.३८ |
भटमास हरियो |
१०.३९ |
पालुङ्गो साग |
१०.४० |
घिरौंलो |
१०.४१ |
स्क्वास |
१०.४२ |
सगरखन्ड |
१०.४३ |
सगरखन्ड(Arum) |
१०.४४ |
तरबारे सिमी |
१०.४५ |
टमाटर(स्थानीय) |
१०.४६ |
टमाटर(टेबल) |
१०.४७ |
सलगम |
१०.४८ |
तरुल |
|